Echipa RadioGilau.ro

Raluca Bodea - Redactor

Raluca Bodea

Am 19 ani, sunt studenta la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca, iar anii de liceu i-am petrecut la Liceul de  Arte Plastice, unde am studiat arhitectura si designul. O mare pasiune pe care o am si care nu va disparea niciodata sunt dansurile populare, pe care le practic de 10 ani si prin care am invatat sa ma maturizez si sa accept oamenii din jurul meu asa cum sunt, cu mai multe defecte sau cu mai putine.
In urma cu aproape 2 ani am descoperit ca sunt in stare sa fac si teatru si sunt mandra ca am facut parte dintr-o piesa cu mare renume. O data cu teatrul, echipa s-a gandit ca pentru localitatea noastra ar fi de mare utilitate sa existe si un radio, mod prin care pot spune ca am mai descoperit o placere si aceea de a ma afla in redactia radioului.
Printre toate aceste activitati pe care le practic, ca toti ceilalti am calitati si defecte. Printre ele se numara si faptul ca sunt o persoana deschisa la orice noi propuneri si activitati, sociabila. Imi place munca in echipa, deoarece, desi pare usoara nu tot timpul este asa.